Καρφιτσωμένη ανάρτηση

Αγγελίες

  Από αύριο θα υπάρξει δυνατότητα να δημοσιεύονται αγγελίες σας με μελισσοκομικό και γεωργικό περιεχόμενο.Μπορείτε να μου στέλνετε την αγγε...

22 Απρ 2016

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Πρόγραμμα νέων αγροτών 2016(και μελισσοκόμοι)

  Φέτος με την νέα Κ.Α.Π,αναμένεται να προκηρυχθεί το πρόγραμμα νέων αγροτών 2016.Το πρόγραμμα αφορά και τους μελισσοκόμους!Αν ισχύει ότι και τις προηγούμενες χρονιές,η ανώτερη ηλικία ένταξης στο πρόγραμμα πρέπει να είναι 40 ετών.Επίσης ο μελισσοκόμος πρέπει να κάνει πρώτη φορά δήλωση ΟΣΔΕ το 2016 και να δηλώνει μελισσοσμήνη ή χωράφια ή και τα 2!
  Η ένταξη στο πρόγραμμα απαιτεί κάποιες δεσμεύσεις πριν την ένταξη και μετά την ένταξη σε αυτό.Το καλύτερο που έχετε να κάνετε οι ενδιαφερόμενοι,είναι να ρωτήσετε και να συνεργαστείτε  με κάποιον μελετητή γεωργικών προγραμμάτων.Οι μελετητές είναι συνήθως και γεωπόνοι.Θα σας ενημερώσουν κατάλληλα για τις προυποθέσεις ένταξης καθώς και τις δεσμεύσεις σας αφού ενταχθείτε.Επίσης θα σας ενημερώσουν για την προκήρυξη του προγράμματος ή και άλλων σχετικών προγραμμάτων.
  Σας συμβουλεύω όσοι ενδιαφέρεστε να απευθυνθείτε άμεσα σε κάποιον μελετητή καθώς οι δηλώσεις ΟΣΔΕ έχουν ανοίξει και θα διαρκέσουν το αργότερο μέχρι τον Ιούνιο.