Καρφιτσωμένη ανάρτηση

Αγγελίες

  Από αύριο θα υπάρξει δυνατότητα να δημοσιεύονται αγγελίες σας με μελισσοκομικό και γεωργικό περιεχόμενο.Μπορείτε να μου στέλνετε την αγγε...

1 Ιαν 2015

Βίντεο με θεραπείες

  Ψάχνοντας στο youtube,βρήκα κάποια βιντεάκια με παρουσίαση θεραπείας κατά του βαρρόα.Θεωρώ πως σε συνεργασία με το θεωρητικό υπόβαθρο που πρέπει να υπάρχει πριν την εφαρμογή μιας θεραπείας,ένα βίντεο που παρέχει οπτική γνώση είναι το αμέσως επόμενο εργαλείο που βοηθάει κάποιον να κατανοήσει καλύτερα πως εφαρμόζεται η εκάστοτε θεραπεία.
  Ψάχνοντας στο youtube,σίγουρα θα μπορέσετε να βρείτε και άλλα παρόμοια βίντεο με διάφορες θεραπείες.Αυτά που βρήκα και θεώρησα ότι εφαρμόζουν τις θεραπείες με βάση την σωστή καθοδήγηση από επιστήμονες,σας τα δείχνω ώστε να αποκτήσετε και να αποκτήσουμε μια καλύτερη σφαιρική άποψη.

Βαρρόα->καταπολέμηση με οξαλικό

 
https://www.youtube.com/watch?v=iRlRPhlkSWM

Βαρρόα->καταπολέμηση με χρήση μυρμηγκικού οξέως
 
https://www.youtube.com/watch?v=VwMcIrYSTNk

 
Βαρρόα->καταπολέμηση με θέρμανση
 
https://www.youtube.com/watch?v=cpEcSF0UdM0

Βαρρόα->καταπολέμηση με thymovar
 
https://www.youtube.com/watch?v=eSuHNt-I0yw    Η παρουσίαση των παραπάνω βίντεο,έχουν σκοπό να δείξουν τον τρόπο εφαρμογής.Η χρήση και η εφαρμογή θεραπείας,όποια και αν είναι,απαιτεί κάποιες γνώσεις,κάποιες προφυλάξεις,καθώς μπορείς να είναι καταστροφικές για το μελίσσι. Οι υπερβολές στις θερμοκρασίες(πολύ χαμηλές-πολύ υψηλές) είναι ένας λόγο υψηλής θνησιμότητας.

**Τα βίντεο δεν είναι της ιδιοκτησίας μου και δεν έχω κάποιο οικονομικό όφελος από την επίδειξη τους.